MENU
Головна » 2017 » Листопад » 24 » Тиждень «Технології приготування їжі»
14:55
Тиждень «Технології приготування їжі»

Тиждень «Технології приготування їжі»

13.11.17 – 17.11.17

Відповідно до річного плану училища та плану метод комісії викладачів та майстрів виробничого навчання з професії «Кухар; пекар», «Кухар; тістороб» було проведено тиждень «Технології приготування їжі».

У підготовці та проведенні заходів брали участь всі учні груп, які здобувають професію «Кухар; пекар», «Кухар; тістороб» та технік-технолог з технології харчування.

Розпочався тиждень з виставки стіннівок «Кулінарний вернісаж»

 

Учні училища протягом тижня показували майстер- клас по приготуванню шоколадного фондю та пригощали всіх салом в шоколаді, випікали мафіни та частували всіх домашніми котлетами.

     

Група № 2 Група № 42 Група № 32

Учні групи № 22 презентували пухкенькі булочки різної форми, а учні групи № 13 - смачну піцу 

   

Учні групи № 12 здивували всіх смачними гамбургерами

 

Учні групи № 13 представили роботу гуртка «Тістопластика»

      

  

В актовій залі училища група № 22 підготувала і провела відкриту виховну годину

«Живи ж ти, Кухарю, віки!»

  

 

Мета цього тижня була досягнута, - це привернути увагу учнів до кулінарії та зацікавити кухарською справою.

Переглядів: 99 | Додав: metalolom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]