MENU

Кухар. Пекар

Аналітична хімія природного середовища Б. Й. Набиванець

Доцяк Українська кухня

Електронний посібник з товарознавства

Збірник рецептів В. С. Ростовський

Збірник рецептур 1982

Кулінарія Л. Я. Старовойт

Культура фахового мовлення Методичний посібник

Лабораторний практикум з аналітичної хімії Бугаєвський О. А.

Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва" Л.І.Антонець

Лабораторно-практичні роботи з кулінарії. Т.М. Горпинко

Механічне обладнання підприємств ресторанного господарства Методичні вказівки

Навчальний посібник з аналітичної хімії Алексеев В.Н.

Опорний-конспект-лекцій_Облік-калькуляція-і-звітність

Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу

Організація обслуговування

Основи галузевої економіки і підприємництва. Опорний конспект

ПОСІБНИК (для кухарів IV розряду)

Процеси. посібник.

Процеси Поперечний

Теплове обладнання Конспект лекцій

ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ (ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ВИРОБНИЦТВО) КУРС ЛЕКЦІЙ

Технічне оснащення підприємств громадського харчування О. Шинкаренко

Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів. Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів. Зайцева Г.Т.

Технологія  галузі (хлібопекарське  виробництво). Курс лекцій. В. Дробот

Технологія приготування їжі - Г.І.Шумило

Технологія приготування їжі підручник

Технологія приготування їжі

Товарознавство продовольчих товарів Підручник.

Товарознавство. Конспект лекций

Українська кухня Доцяк

Українська мова в схемах і таблицях

УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В.Ф. Доценко

УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ Конспект лекцій

Шевчук, Клименко Українська мова за професійним спрямуванням